OPĆI UVJETI I INFORMACIJE

UVJETI I NAČIN PLAĆANJA

Isporuku vršimo samo na području Republike Hrvatske. Sve narudžbe zaprimamo putem našeg Web shopa  i INBOX- naše fb stranice.

Sve upite možete nam slati putem poruka, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku.

Naručene proizvode na našem webshopu možete plaćati pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja paketa). Dostavljaču ne možete platiti naručene artikle karticama.

U paketu s naručenim proizvodima primit ćete račun I Obrazac za jednostrani raskid ugovora. Račun sačuvajte radi eventualnih reklamacija i povrata novca. U cijenu je uključen PDV (25%). Troškovi slanja dodaju se pri izradi narudžbe.

 

DOSTAVA NARUDŽBE

Naručeni proizvodi bit će dostavljeni putem  putem Hrvatske Pošte ili neke druge kurirske službe.

Uobičajeni rok dostave za dostupne proizvode je 8 dana, a najkasnije u propisanom zakonskom roku od 30 dana. Ukoliko se pojavi nemogućnost  isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, odnosno zbog prevelike potražnje pri pojedinim posebni ponudama dužni smo kupca obavijestiti pisanim putem, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za dostavu. Sve naručene artikle nastojati ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više zasebnih pošiljki.

Provjerite sadržaj paketa prilikom primitka u prisustvu dostavljača i obavijestite nas u slučaju eventualnog oštećenja ili nepotpunog sadržaja.

 

POVRAT PROIZVODA

Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda vršimo za plaćene proizvode vraćene u roku koji je naznačen na računu, najkasnije 14 dana od primitka paketa.

U slučaju povrata proizvoda obavezno priložite račun.

Pravo na zamjenu ili povrat novca imate u roku 14 dana od preuzimanja proizvoda.

Nakon isteka pokusnog roka ne vraćamo novac, a proizvode vraćamo o vašem trošku.

Novac vraćamo isključivo na tekući račun.

Trošak slanja u slučaju zamjene i povrata snosi KUPAC.

Pakete poslane s naznačenom otkupninom NE PREUZIMAMO! Molimo ne šaljite pakete s otkupninom.

Ako je proizvod poslan oštećen ili onaj koji nije naručen, sve troškove zamjene i povrata snosimo MI.

Ako ne preuzmete naručenu robu a ponovno zatražite slanje zadržavamo pravo naplate dvostrukog iznosa poštarine koji u cijelosti prethodno mora biti izmiren na našem poslovnom računu.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te u tome slučaju molimo da Kupac ne preuzima pošiljku. Molimo da nas Kupac kontaktira kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.
Vjerujemo da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Računanje roka za jednostrani raskid ugovora: Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste ostvarili pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom putem priloženog obrasca za jednostrani raskid ugovora. Obrazac se također nalazi na službenoj  web stranici.  Popunjeni obrazac potrebno je poslati poštom na našu adresu navedenu u samom obrascu. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada smo zaprimili vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena na našu adresu. Novac za vraćene proizvode uplatit ćemo na tekući račun kupca u roku od 3 radna dana po primitku povrata.

 

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte:

 1. e mail : vulife.shop@gmail.com
 2. putem pošte na adresu :

Vu life centar d.o.o. , Kralja Tvrtka 3, 32 000 Vukovar

Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora. Podnositelj prigovora dužan je navesti : Ime i prezime; Adresa za dostavu odgovora.

 

ZAŠTITA PODATAKA

Osobne podatke koje nam stavljate na raspolaganje obrađujemo kako bi smo Vam ubuduće mogli dostaviti informacije o novim ponudama. Ti podaci mogu biti: ime, prezime, adresa i poštanski broj, sekundarna adresa i poštanski broj, datum rođenja, e-mail, kontakt telefon. Navedene osobne podatke obrađujemo na nekoliko načina: slanje promotivnog materijala putem e-pošte, telefonski poziv ili SMS s novom ponudom, kolačići prilikom pregleda naše web stranice (cookie). Ovim putem želimo Vam poručiti da u bilo kojem trenutku imate pravo na pristup svojim osobnim podacima (zatražiti informaciju koje Vaše podatke imamo i u koju ih svrhu koristimo), pravo na izmjenu osobnih podataka (u bilo kojem trenutku možete zatražiti izmjenu podataka) te pravo na zaborav (u bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje dijela podataka ili potpuno brisanje iz baze podataka). Sukladno odredbi, svoj odgovor očekujte u roku 72h nakon zaprimanja bilo kojeg od navedenih zahtjeva. Na ovaj način možete upravljati svojim osobnim podacima putem zahtjeva na adresu e-pošte (vulife.shop@gmail.com), putem poziva na broj 099/435 38 22, putem pisma na našu adresu (Vu life centar d.o.o. , Kralja Tvrtka 3, 32 000 Vukovar)

 Naša web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google, Inc. (“Google”). Informacije koje generira kolačić o vašem korištenju naše web stranice (uključujući vašu IP adresu) bit će prenesene na Google i pohranjene na poslužiteljima gdje će se čuvati najduže 26 mjeseci nakon čega će biti izbrisani. Google će koristiti te informacije u svrhu vrednovanja vašeg korištenja naše web stranice, sastavljanjem izvješća o aktivnostima na web stranici za operatore web mjesta i pružanjem drugih usluga vezanih uz aktivnost web stranica i korištenje interneta. Google također može prenijeti te podatke trećim stranama, ako to zahtijeva zakon, ili ako takve treće strane obrađuju podatke u ime tvrtke Google. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Daljnje informacije o Googleovim pravilima o privatnosti možete dobiti na adresi http://www.google.com/privacy.html.

U zakonski dozvoljenim okvirima i ovisno o vrsti obrade, Vaše podatke dostavljamo sljedećim partnerima:

 • Dostavne službe, špediteri, poštanske službe
 • Pružatelji IT usluga u okviru podrške i održavanja softwarea

 

 

Informacije o trgovačkom društvu:

Vu Life centar d.o.o.

Kralja Tvrtka 3, 32 000 Vukovar

OIB: 67681259330

MBS: 030205135

IBAN:    HR8023600001102699586 (Zaba)

HR5023400091110961766 (PBZ)

 

 

UKOLIKO IMATE PITANJA, STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša E-mail adresa (obavezno)

  Subject

  Vaš upit