O nama

Kada imate san koji sanjate godinama, sve što radite nekako se okreće u smjeru ostvarenja toga sna. I konačno, nakon više godina ulaganja i usavršavanja, naš san se ostvaruje.

Često u našem svakodnevnom životu zaboravljamo na one neke lijepe trenutke koji nam pružaju zadovoljstvo. I kada liječimo naše pacijente najčešće smo okrenuti ka izlječenju bolesti. A nešto zaboravimo. Zaboravimo život i kvalitetu koju život pruža.

Zdravlje je ne samo odsustvo bolesti nego i socijalno i psihičko blagostanje. Naš san i naša vizija je izgraditi centar u kojem ćemo Vam pružiti potpunu uslugu, dati vrijednost kvaliteti života. Ojačati samopouzdanje kako biste spremno krenuli dalje.

U proljeće 2018. godine smo osnovali VuLife d.o.o sa jednom željom. Biti u vrhu, i našim klijenticama i klijentima pružiti najbolje što mogu dobiti trenutno u svijetu.

VuLife d.o.o.je tvrtka u Vukovaru, gradu na istoku Hrvatske , udaljenom svega nekoliko sati od velikih metropola. Lako ćete stići do nas automobilom, avionom a možda i brodom …

Izgrađujući prvo ginekološku ordinaciju koja će biti drugačija, u kojoj će se pacijentice osjećati ugodno, odlučili smo usavršavati naše usluge. I čim nam se ukazala prilika, nabavili smo tehnologiju koja u svijetu osvaja samo prestižne nagrade za svoje djelovanje u medicinskoj estetici.

Naša vizija jest ostvarenje sna. Razviti centar zdravstvenog turizma koji će pružiti usluge koje će našim klijenticama i klijentima pružiti vrhunsku uslugu, medicinske estetike, njege lica i tijela, a pri tome im omogućiti kompletnu turističku ponudu kako bi svoje vrijeme provedeno u našem gradu proveli što ugodnije i potpunije.

Kako bismo ostvarili našu viziju, naša misija je usavršavati se, pratiti razvoj medicinskih tehnologija i izgrađivati turističku ponudu.

I baš zato u našem gradu i u našem centru možete naći i dobiti usluge najmodernijih tehnologija medicinske estetike lica i tijela poznatih u cijelom svijetu.

Exillis Elite i Protege Intima su prestižni uređaji koji su osvajali prve nagrade na sajmovima medicinske estetike u SAD-u i Velikoj Britaniji.

U našoj turističkoj ponudi nalaze se apartmani Petros , domaćeg ugođaja, sa titulom Bike and Bed i Pet friendly.

A kako bi Vam boravak u Slavoniji, između tretmana bio zanimljiv i poseban preporučujemo usluge naše turističke agencije Vu Life journey

Naša daljnja misija je razvijati naše usluge prateći potrebe i želje naših klijenata i postati vrhunski centar u istočnom dijelu Hrvatske.

Želimo da ovo bude naš način života, Vu Life centar- The way of life.