Vu Life centar

Vukovar, grad na istoku Hrvatske .
Doista, zašto bi netko poput Vas koji ćete pročitati ovaj tekst došao u grad na istoku Hrvatske , na granici Slavonije i Srijema?

Jedini razlog koji ja čujem jest posjet našim mjestima sjećanja. Nama koji živimo u ovom gradu Vukovar je mjesto života, susreta, vjenčanja, rađanja, zabava, plovidba Dunavom.
I baš zato smo odlučili ovom gradu dodati jedno mjesto koje će Vam izmamiti osmijeh i pobuditi želju za ponovnim posjetom našem gradu.

Naš centar kojeg smo osnovali svojom najnovijom tehnologijom stoji uz bok svjetskim gradovima kao što su London i New York. Tehnologija koja je u Hrvatskoj prisutna samo u Zagrebu i Vukovaru je ono što nam daje za pravo biti ponosni na naš rad i ulaganje.

Najmodernija tehnologija na bazi radiofrekevencije u medicinskoj estetici lica i tijela , te vanjskog spolovila žene , potpuno neinvazivna i nekirurška, bezbolna, ugodna, promijenila je naše gledanje na medicinsku estetiku. A naše klijentice su izuzetno zadovoljne tretmanima nakon kojih su njihovi pogledi u ogledalo uvijek puni osmijeha.

I ono što je važno naglasiti, naši tretmani čuvaju Vašu individualnost, obnavljaju Vaše lice. I ono što je prednost u ponudi kada se odlučite doći kod nas, ne morate biti u mraku, ne boli Vas ništa i nema faze oporavka.
Nakon naših tretmana se umijete, stavite svoju svakodnevnu šminku i dalje obavljate ono što ste željeli bez imalo ustručavanja ili ožiljaka i tragova na licu i tijelu.

Želja nam je razvojem našeg centra pružiti još više usluga koje će omogućiti višednevni kvalitetni boravak u Vukovaru. Pokazati Vam sliku našeg grada, u kojemu se dobro zabavlja, dobro jede, i dobro druži.

Vu life centar ima i smještajne kapacitete, a medicinska estetika koju pruža s vrhunskom opremom iz SAD-a tretmanima na bazi radiofrekventnih valova bez agresivnih zahvata, potpuno je bezbolna, i bez perioda oporavka.

U ponudi je kompletna estetika lica i tijela – zatezanja kože lica, vrata i dekoltea, odnosno izglađivanja bora i podočnjaka, skidanje kilograma i zatezanja kože tijela….

K tome, u ponudi je i oblikovanje intimnog područja žena uz mogućost vraćanja kontrole mokrenja.
Želimo ponuditi kompletan paket, tako da turisti koji nam dođu se mogu i upoznati s povijesti Vukovara, ne samo ratnom, nego i s puno lijepih strana Vukovara, iz kojeg bi otišli lijepi i zadovoljni.

U budućnosti planiramo još puno ulagati u našu opremu ali prvenstveno u naše znanje kako bismo Vam pružili vrhunsku uslugu.

Vaš Vu Life centar

Author Info

admin

No Comments

Post a Comment