Exilis Elite – medicinski tretmani za uklanjanje bora s lica

Uklanjanje bora s lica medicinskim tretmanima Exilis Elite je sada jako ugodno, jednostavno. Koža je nakon tretmana trenutno ljepša, elastičnija. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan.

Ljepota i zdravlje sa medicinskom estetikom

Pitanje koje nam često postavljaju je zašto smo se odlučili raditi sa tehnologijom Exilis Elite? Odlučili smo se raditi zahvate koje volimo i želimo na raditi na vama i sebi. Potreba za vraćanjem ljepote i samopouzdanja na bezbolan, ugodan i komforan način i bez potrebe za oporavkom od tjedan dana ili više je sve veća. U isto vrijeme želimo zadržati vašu osobnost. Oblik lica je samo vaš. Ne želimo da budete kao drugi, želimo da budete lijepi, privlačni i svoji.

Exilis Elite posjeduje moć kojom djeluje na kožu od glave do pete. Moćni medicinski tretman za koji ne postoji limit. Tretman za smanjenje i uklanjanje bora na licu. S njim možemo otopiti višak masnoće, najbolji je saveznik protiv celulita.

Exilis Elite je u samom vrhu medicinske estetike i daje vam izbore o kojima ste do prije par godina mogli samo sanjati. Mogućnost izbora želite li se podvrgnuti operacijskom zahvatu ili potpuno bezbolno ukloniti bore s lica, višak masnoće sa trbuha, bedara, jastučiće sa leđa.

Exilis Elite je u Bostonu (2012) i Londonu (2013 godine) proglašen za najbolji uređaj za neinvazivno tretiranje lica i tijela. Napretkom tehnologije još je poboljšan i unaprijeđen. Tako je njega lica i tijela dobila novi pravac.

Medicinski tretmani lica

Tretmani za uklanjanje bora

Pravac u kojem se krenula njega lica jeste da se čak i dijelovi koji su jako zahtjevni mogu tretirati. Možete poboljšati izgled kože čela, obraza, područje oko očiju i usana, područje vrata, dekoltea, kožu ruku. Postižu se izuzetni rezultati u rješavanju pojačane pigmentacije lica (hiperpigmentacija) i dekoltea.

Što sve možete učiniti na licu? ukloniti ili smanjiti bore, zategnuti kožu, riješiti problem hiperpigmentacije

Što možete promijeniti na licu? Čelo, obraze, gornje i donje kapke, smanjiti podočnjake, bore oko usana, korigirati podbradak, zagladiti vrat, uljepšati dekolte…

Što su rezultati našeg rada? Bore su smanjile ili nestale u više od polovine klijenata. Povećala se količina potkožnog vezivnog tkiva za tri puta. Povećala se gustoća i glatkoća kože.

Što Vam ovo daje? Mlađi i svježi izgled. I ono što je je još važnije, rezultati rada su vidljivi već nakon prvog tretmana. Nakon četvrtog tretmana imate potpuno obnovljenu kožu, svježi izgled, podignute kapke, smanjene podočnjake. I što još? Koža se obnavlja još mjesec dana i nakon toga ćete zasjati punim sjajem. A što je prekrasno? Rezultat traje i do dvije godine, dok redovnim obnavljanjem održavate prirodni izgled. Ostajete svoji, posebni, najljepši. Vaše lice je samo Vaše i Vama svojstveno i posebno. Niste još jedna lutka u nizu.

A kakav je tretman? Exilis elite tretman potpuno je bezbolan, ugodan. Jedino što za vrijeme tretmana osjećate je ugodna toplina. Nakon tretmana se umijete, stavite kremu na lice i svakodnevnu šminku i nastavljate svoje aktivnosti. Možete na posao, u šetnju, na sunce, na vjetar, na zimu. Nema vremena oporavka. Postoji samo vrijeme obnavljanja kože koje se nastavlja i nakon tretmana. Koža je lagano crvena tek do pola sata i potom se ne vide tragovi tretmana. I vi plovite u novi dan mladi, zadovoljni i samo svoji.

BTL Exilis Elite je tehnologija poznata u čitavom svijetu. Na samom je vrhu medicinske neinvazivne estetike. Naše klijentice su zadovoljne, dolaze nam ponovno i dovode svoje prijateljice i prijatelje.

Vu life centar – The way of life