Ginekološka ordinacija dr. Mirjane Semenić Rutko

RADNO VRIJEME ORDINACIJE

Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak
12:30 – 20:00 12:30 – 20:00 07:00 – 14:30 07:00 – 14:30 07:00 – 14:30

KONTAKT

O ordinaciji

Cilj naše ginekološke ordinacije je da bude drugačija, da stalno poboljšava i uvodi nove usluge, i na kraju da se pacijentice osjećaju ugodno i zadovoljno vrhunskom njegom koja im je pružena

ULTRAZVUK DOJKI

Želja svih nas je biti zdrav. A ono što je još jako važno je imati takvu kvalitetu života koja nam omogućuje da sve naše obaveze i poslove obavljamo bez dodatnih briga i opterećenja.
Zato je u današnje vrijeme potrebno raditi redovne preventivne preglede koji nam omogućuju rano otkivanje promjena na nekim organima. Ono što sigurno znamo je da nam je moderno vrijeme donijelo puno više rizika za obolijevanje od malignih bolesti. Ali ono što je pozitivno u tome je da moderna oprema i pažljiv rad mogu značajno pomoći da se promjene nađu u početim stadijima i na taj način značajno olakša i ubrza liječenje.

Preporučeno je početi sa preventivnim pregledima od 30 godina života, a u obiteljima u kojima postoji povećani rizik i ranije.

Ultrazvučni pregled dojki je jedna od dijagnostičkih metoda koja nam na brzo i lagano omogućuje pronalaženje promjena na dojkama.

UZV je pretraga koja koristi ultrazvučne valove za koje do sada nismo utvrdili da su opasni za naš organizam. Pretraga nam omogućava da dobijemo sliku dojki u realnom vremenu , te možemo uočiti trenutne promjene

Ultrazvukom možemo otkriti promjene na dojkama upalne prirode , ciste, fibrome, druge benigne ali i sumnjive promjene. Vrši se kontrola implantata i drugih promjena na dojkama nakon zahvata. Neinvazivno i bezbolno nam omogućuje redovan nadzor i kontrole koje su nam potrebne u slučaju liječenja od drugih bolesti.

KAKO SE NARUČITI I PRIPREMITI ZA UZV PREGLED DOJKI

Kada obaviti pregled
Dezodoransi i kreme
Dokumentacija
Tijek pregleda
Trajanje pregleda
Opasnosti i rizici

NIFTY TEST

NIFTY je neinvazivan prenatalni test (NIPT, engl. NonInvasive Prenatal Test) koji služi za otkrivanje Downovog sindroma i drugih kromosomskih poremećaja koji su posljedica viška ili nedostatka kromosoma, tj. genetskih informacija u bebinoj DNK. Test NIFTY može napraviti svaka trudnica već od 10. tjedna trudnoće. Za analizu je potrebna samo 1 epruveta uzorka krvi trudnice, a rezultate testa dobit ćete u roku od 6-8 dana.

U usporedbi sa standardnim testovima probira, NIFTY ima veću točnost, ali za razliku od invazivnih postupaka, kao što je npr. amniocenteza, NIFTY ne predstavlja nikakav rizik od spontanog pobačaja i u potpunosti je siguran i za trudnicu i za bebu.

Ukoliko želite, NIFTY Vam može i pružiti informaciju o spolu Vašeg djeteta.

U našoj ordinaciji Vam nudimo tri vrste NIFTY testa:

NIFTY BASIC

NIFTY STANDARD

NIFTY PLUS

Sve dodatne informacije možete dobiti kod nas u ordinaciji ili na web stranici https://www.nifty-test.hr

PROTEGE INTIMA

Ovaj uređaj je na samom vrhu medicinske estetike u svijetu. Njegova visoka tehnologija nam omogućuje da na potpuno bezbolan način možemo popraviti nedostatke na vanjskom spolovilu žena nakon poroda. Time se može i poboljšati seksualna funkcija i povratiti osjećaj koji je često umanjen nakon poroda. Osim toga, kod veliko broja žena koje su bile na tretmanu poboljšana je i kontrola mokrenja, i primjećeno je značajno poboljšanje prokrvljenosti i rada žlijezda. Zahvaljujući tome se vraća osjećaj i želja kod žena u menopauzi.

Za više informacija o tretmanima Protege Intima uređajem, kliknite na link