Exilis Elite – medicinski tretmani tijela za smanjenje obujma i zatezanje tijela

Medicinski tretman Exilis Elite je prirodan, bezbolan i ne zahtijeva vrijeme oporavka. Tretman kojem je rezultat smanjenje obujma tijela i zatezanje kože, najbolji saveznik u oblikovanju tijela. Savršeni tretmani protiv celulita na nogama

Što sve možete raditi na tijelu? 

Nadlakticu, podlakticu, šake, trbuh, nadkoljenice, koljena, stražnjicu, sjedeći dio stražnjice, jastučiće na struku, leptiriće uz grudnjak.

Mi svi znamo da postoje dvije vrste masnih naslaga : potkožne i visceralne.

Ono što mi radimo jeste tretiranje potkožnih masnih naslaga. Masnoće koja je ispod kože a koja nam i najviše smeta. Te su naslage idealne za tretiranje Exilisom. Exilis je jedan od rijetkih tretmana koji može dovesti do smanjenja obujma tijela, pogotovo ako se uzme u obzir stvarni gubitak obujma od 4 do 15 centimetara nakon samo par potpuno bezbolnih tretmana. Jedinstvenim uređajem sa strogo kontroliranim načinom isporuke energije i sigurnosnim mjerama možemo tretirati čitavo tijelo: lice, uključujući kapke, korigirati podočnjake, vrat, dekolte, trbuh, ruke, natkoljenice, šake, masne naslage na leđima. Ovisno o tome što Vi želite postići na svom tijelu mi Vam možemo pomoći. I to sve i razmacima od 3 do 7 dana, potpuno bezbolno, bez vremena oporavka i bez ograničenja u svojim aktivnostima. Jedino što ćemo tražiti od Vas jeste pojačan unos vode. Piti puno vode. Svaki dan, prije tretmana, poslije tretmana. Tako pomažemo cirkulaciji i boljem izbacivanju viška iz organizma.

https://youtu.be/Hn3zZ619Dm4

Najbolji protiv celulita

Konačno imamo tretman, kojim se možemo riješiti tog neprijatelja celulita, zahvaljujući zagrijavanju tkiva i uništavanju masnih stanica te zatezanju kože. U 4 tretmana možete izgubiti 4 do 15 centimetara obujma. A svakako ono što izmami osmjeh jesu rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.

Svakako moramo naglasiti: Kada završite tretmane učinak Exilisa i dalje traje. Osim rezultata koji su vidljivi već nakon 2. ili 3. tretmana maksimalni učinak je vidljiv nakon 3 do 6 mjeseci kada pod utjecajem naših tretmana obnavljanje vezivnog tkiva dovodi do konačnog rezultata. I ovime dobijemo još veći užitak jer Vam naš rad donosi dugotrajnije zadovoljstvo.

Kako se rade tretmani?

Tretmani traju od 30 minuta pa do sat vremena a ponekad duže. Ovisno o tome što Vi želite. Odnosno o broju zona na tijelu koje želite korigirati. Potrebno je odraditi 4 do 6 tretmana. Razmak između tretmana bi trebao biti najmanje 3 dana, a najčešće dogovaramo u razmaku od tjedan dana. Naravno, ako ste nam došli u posjetu ili na godišnji odmor, možemo prilagoditi tretmane tako da budete zadovoljni i da se postigne željeni rezultat .

Tko može doći na tretman?

Exilis je namijenjen svima, od 20 do 70+ godina. Ženama i muškarcima, djevojkama i mladićima.

Naravno moramo paziti na naše pacijente sa metalnim implantantima, Pacemaker-om, trudnice, dojilje, sa tumorskim oboljenjima. To su situacije u kojima ne smijemo djelovati našim tretmanima  I zato ćemo Vas pitati za vaše tegobe, i biti ćete informirani o svemu što Vas zanima .

Cijena tretmana je u odnosu na druge zahvate prihvatljivija. I naravno sve ovisi o Vašim željama. Ali ono što je važno rezultati su dugo vidljivi. Iako moramo i dodati da je potrebno svakako ponekad promijeniti neke navike. Promijeniti prehranu ako želimo doista poraditi na nama samima.

Često smo sami zarobljeni u našima navikama. A ponekad je potrebno samo malo promijeniti i dobiti ćemo izvanredne rezultate. A uz naše tretmane osmjeh na licu je osiguran. I To Vaš, osobni. Jer svi smo mi osobe posebne. Exilis nam omogućava da takvi i ostanemo. A korekcijom neželjenih promjena na tijelu naša osobnost još više dolazi do izražaja, dobijamo samopouzdanje, te smo sretni u vlastitoj koži.

Kako radi Exilis Elite?

Ovisno o dijelu tijela koji tretiramo podešavamo dubinu djelovanja. Reduciramo masne naslage a ujedno zatežemo kožu jer svi znamo da gubitkom masnoće ostaje višak kože i trebamo ga riješiti. Kako?

Exilis djeluje u strogo kontroliranoj istovremenoj emisiji monopolarne frekvencije, ultrazvuka uz hlađenje i tako se osigurava djelovanje na željenoj dubini tkiva.

Monopolarna frekvencija potiče gibanje molekula u tkivu koje će pri svom gibanju stvarati otpor i početi stvarati toplinu (dijatermija). A takvim djelovanjem dovodi to apoptoze (nestanka ili programirane smrti) masnih stanica. Osim ovoga dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se aktivnost staničnih membrana i tako pojačava rad staničnih enzima i metabolizam.

Radiofrekvencijom mijenjamo vezivno tkivo. Početna reakcija jeste trenutna aktivacija kolagena, izlazi voda i kolagen se kontrahira, a ubrzo poslije toga kolagen se ponovo formira, remodelira i u konačnici dobijemo kontrakciju kože koja kao rezultat ima zategnutu kožu. Djelovanje radiofrekvencije je tako brzo da naš osjetni živčani sustav tretman prepoznaje kao vrlo ugodan .

Moramo naglasiti da sustav Exilis posjeduje izuzetno važnu tehnološku prednost.

Sustav koji strogo kontrolira energiju kojom radimo Energy Flow Control (EFC) osigurava maksimalni učinak na tkivo a pri tome je tretman na klijente ugodan i izuzetno siguran. Uređaj radi na principu radiofrekvencije ali zahvaljujući ovom sustavu kontrole nema iznenadnih izboja energije. Energija koja se isporučuje u tijelo je uvijek jednake jačine i potpuno sigurna za pacijente.

Rezultati naših tretmana

Prije tretmana / Nakon tretmana
Prije tretmana/ Nakon tretmana

Prije tretmana / Nakon tretmana
Prije tretmana / Nakon tretmana

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo i zato sa nama oblikujte svoju budućnost i nađite svoj put u životu.